Shape

کاهش فرار مالیاتی دانه‌درشت‌ها، محور اصلی اصلاح ساختار بودجه

کاهش فرار مالیاتی دانه‌درشت‌ها، محور اصلی اصلاح ساختار بودجه

سید جواد حسینی‌کیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به تمرکز بر تحقق بودجه بدون نفت در سال ۱۴۰۳ با در نظر گرفتن منابع پایدار مالیاتی گفت: مالیات‌ها به عنوان درآمد‌های پایدار بودجه‌ای شناخته می‌شوند. اگر به دنبال ایجاد منابع پایدار از طریق مالیات‌ها در بودجه سالانه هستیم باید در راستای تحقق این موضوع جلوی فرار‌های مالیاتی را بگیریم.

به گزارش رسانه مالیاتی ایران، وی با تأکید بر لزوم شناسایی مؤدیان جدید می‌تواند و پایدار شدن منابع مالیاتی بودجه، افزود: وقتی روی درآمد‌های حاصل از فروش نفت حساب باز می‌کنیم متأسفانه تحقق این درآمد‌ها با مشکلاتی مواجه می‌شود. بنابراین منابع مالیاتی می‌تواند منابع پایداری برای بودجه قلمداد شود ضمن اینکه هرگونه منابع حاصل از مالیات‌ها باید در امور جاری و منابع حاصل از فروش نفت هم در امور توسعه‌ای هزینه شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در رابطه با محوریت بودجه ۱۴۰۳ در مقابله با فرار مالیاتی دانه‌درشت‌ها گفت: تعهد دولت به ایجاد تحول در نظام مالیاتی و اعمال تغییرات ساختاری در بودجه نشان‌دهنده یک حرکت راهبردی به سمت دستیابی به بودجه بدون نفت است.

حسینی‌کیا هدف دولت از مبارزه با فرار مالیاتی را تمرکز بر بخش‌های بزرگ و مؤدیان دانه‌درشت، ترویج فعالیت‌های اقتصادی شفاف و همچنین ایجاد منابع پایدار برای هزینه‌های پایدار عنوان کرد و اظهار داشت: این رویکرد امکان حداکثرسازی درآمد‌های نفتی را برای سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی، توسعه اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی فراهم می‌کند. در نهایت، بودجه بدون نفت، آینده‌ای متکی بر خود و شکوفاتر را برای اقتصاد ایران ایجاد می‌کند.

  • اشتراک گذاری: